Hakkari Üniversitesi´nin ´´SES´İNDEYİZ´´

13 Aralık 2019
Komisyonumuz Hakkari Üniversitesi´nin Sesi Programına Konuk Oldu
27 Kasım 2019 tarihinde Hakkari FM'de Hakkari Üniversitesi'nin sesi programının konuğu olan Hakkari Üniversitesi SHMYO ve Hakkari Üniversitesi Bağımlılık Yapıcı Maddeler ile Mücadele Komisyonu Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Şengal BAĞCI TAYLAN konuk edilmiştir. Programda bağımlılığın ne olduğu, kime bağımlı denir, madde bağımlılığının ne demek olduğu, zararlarının birey ve toplum üzerindeki olumsuz etkilerinin nasıl olduğu, bağımlı bireyin veya yakınlarının profesyonel yardım için başvurulması gereken yerlerin nereler olduğu yönünde bilgilendirme yapılarak madde bağımlılığından korunma yolları hakkında Hakkari FM dinleyicileriyle paylaşıldı. Ayrıca WEB sayfamızın tanıtımı yapılarak herkesin sayfamızdan gerekli bilgileri edinebileceği bilgisi aktarıldı.