Yüksekova Meslek Yüksekokulu Tarafından “Temizlik Seferberliği” Adlı Bir Etkinlik Düzenlendi

14 Mayıs 2024
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu çalışanları ve öğrencileri tarafından “Temizlik Seferberliği” adlı etkinlik kapsamında ilçe merkezindeki çöpler toplandı.

Yüksekova Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve çalışanları ilçe merkezinde bir araya gelerek sokak, park ve diğer kamu alanlarını temizledi. Toplanan çöpler, belirlenen noktalarda biriktirilerek çöp yığınlarına dikkat çekildi. Etkinlikle; çevre duyarlılığını artırmak, temiz bir çevre bilinci oluşturmak hedeflenmiştir.

Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Sibel Canan, temiz bir çevre için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ve bu seferberliğin örnek teşkil etmesini umduklarını belirtti.