Üniversitemizde "Güvenli İnternet Kullanımı" Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemizde
05 Mayıs 2024
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ile İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği kapsamında öğrencilerimiz için “Güvenli İnternet Kullanımı” konulu seminer gerçekleştirildi.

Psikolog Vedat Argıs, üniversitemiz Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Komisyonu ve Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen seminerde “Güvenli İnternet Kullanımı, Bilinçli İnternet Kullanımı, Dijital Okuryazarlık, Bilişim Etiği, Siber Risk ve Tehditler” gibi konularda bilgi verdi.

Seminerde, çeşitli sunumlar eşliğinde güvenli internet alışkanlığı edinmenin ve kişisel verileri korumanın önemi, internetin yararlarının dışında internet kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da  katılımcılara birtakım bilgiler verildi.

Üniversitemiz Merkezi Derslikler Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Komisyon Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neşe Ataman Bor, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tutal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Serdar Özdinç, Öğr. Gör. Mehmet Şerif Arslan, Bağımlılık Komisyon Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Resul Duran, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Seminer, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek’in Argıs’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.