Yüksekokulumuzda “Üniversite Kültürü Farkındalığı” Semineri

19 Ocak 2023
Yüksekokulumuzda “Üniversite Kültürü Farkındalığı” Semineri Düzenlendi Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu tarafından "Üniversite Kültürü Farkındalığı” konulu seminer düzenlendi.
Yüksekokulumuzda “Üniversite Kültürü Farkındalığı” Semineri Düzenlendi
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen seminere, Yüksekova Halk Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul müdürleri, akademik ve idari personelimiz ile lise öğrencileri katıldı.
Seminerde Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dilehan Avşar; Programın amacı,  üniversite yaşamı, eğitim süreci, düzenlenen faaliyetler, yapılan projeler, ile ilgili bilgiler verdi.
Seminer, soru-cevap bölümünün ardından katılımcıların Posta Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin sergilediği geri dönüşüm standını gezilmesi ile sona erdi.