Yüksekokulumuzda Lojistiğin Son Evrimi : Lojistik 4.0 Konferansı Gerçekleştirildi

22 Mart 2022
Yüksekova Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanlığı tarafından Lojistiğin Son Evrimi : Lojistik 4.0 konulu konferansı gerçekleştirildi. Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde Öğr. Gör. Dr. Yunus EROĞLU moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansa Lojistik Uzmanı Esra Çimen ATLI; Endüstri 4.0, Lojistik 4.0, Akıllı Lojitik ve Lojistik-Posta Hizmetleri programlarının geleceklerine ilişkin katılımcılara bilgi verip pğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program sonunda Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin ERTAŞ, konferansa katılımından dolayı Lojistik Uzmanı Esra Çimen ATLI' ya teşekkür belgesi takdim etti.