Yüksekova MYO İftar Programı ve Mezuniyet Balosu Etkinliği Gerçekleştirdi

15 Mayıs 2019
Yüksekova Meslek Yüksekokulu iftar yemeği ve mezuniyet balosu etkinliği düzenledi.
Hakkari Üniversitesi Yüksekova Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik iftar yemeği ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılımezunları için mezuniyet balosu etkinliği düzenledi.
 
Hakkârili iş insanı Burcu Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemil BAHADIR’ın sponsorluğunda Şenler Oteli lokalinde gerçekleşen iftar yemeği programı ve mezuniyet balosu etkinliğine; Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri BODUR, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven GÖK, Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Hikmet YAŞAR, Genel Sekreterimiz Kerim AKAR, Üniversitemiz idari-akademik personelleri, mezun öğrencilerimiz ile aileleri katıldı.
 
İftar yemeğinin ardından başlayan etkinlikte açılış konuşmasını yapan Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven GÖK: “Hakkâri Üniversitesi Yüksekova Meslek Yüksekokulu olarak akademik bilgiye sahip mezunlar değil; özgüvenleri yüksek, insani ve sosyal ilişkilerinde başarılı ve gayretli gençler yetiştirmeyi amaçladık. Yüksekova Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri etkinlikleri gerçekleştirerek öğrencilerimizi farklı sektörlerden değerli iş insanları ile buluşturarak her türlü sosyal proje ve etkinliklere yönlendirdik. Öğrencilerimiz  adına başta müdür yardımcıları Öğr. Gör. Özlem KAYA ZİBEK ve Öğr. Gör. Pelin YOĞUN olmak üzere Yüksekova MYO akademik ve idari personellerine teşekkürlerimi sunar; mezun olacak olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.
 
Açılış konuşmasının ardından mezuniyet balosu etkinliği; bölümlerinde başarılı olan öğrencilerimize başarı belgesi ve ve tüm öğrencilere hediye takdimi ile devam eden etkinlikte hazırlanan anı videolarıizlendi. Ardından Öğrencilerimiz; Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu solistlerinin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde çekilen halaylarla mezun olmanın keyfini doyasıya yaşadı.
Haber Galeri