Yüksekova MYO “Kariyer Günleri-2” Etkinliği Gerçekleştirildi

23 Kasım 2018
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu “Kariyer Günleri-2” Etkinliği Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu “Kariyer Günleri-2” kapsamında Ülkemizin İş İnsanları ve Meslek Sahiplerinin öğrencilerle buluşturduğu bir etkinlik düzenledi.
 
Çölemerik Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen “Kariyer Günleri-2” etkinliğe; Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven Gök, Çölemerik  Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör. Hikmet Yaşar, GENÇ GRUP A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kumek, İTO İnşaat&Ahşap ve Neyir Süt&Süt Ürünleri şirketlerinin yöneticisi Faik Tunay, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, Hakkari İli ve İlçeleri Derneği Başkanı ve Demir Tekstil Ltd. Şti. sahibi Şemsettin Demir ile Üniversitemizin akademik/idari personelleri ve öğrenciler katıldı.
Kariyer Günleri etkinliğine katılan iş insanları konuşmalarında öğrencilere; kendilerinin ve şirketlerinin başarı hikayelerini, bu günlere nasıl geldiklerini, mesleki bilgi birikimlerini ve tecrübelerini aktardı ve öğrencilerin hayata karşı bakış açılarını geliştirmek, yol göstermek ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak adına yararlı bilgiler paylaştı.
Yüksekova MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven Gök; ikincisi düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği sayesinde Ülkemizin İş İnsanları ve Meslek Sahipleri ile öğrencileri bir araya getirerek öğrencilerimizin öz güvenlerini arttırmayı, farklı sektörler hakkında fikir sahibi olmalarını, kariyer kaygılarını azaltmayı, çalışma koşulları ve ilgi duydukları meslekler hakkında bilgi almalarını amaçladıklarını ifade etti.
Etkinlik, programa sağladıkları önemli katkılardan dolayı iş adamlarına sunulan teşekkür belgelerinin takdimiyle son buldu.
Haber Galeri