Yüksekova MYO “Kariyer Günleri-1” Etkinliği Gerçekleştirildi

07 Kasım 2018
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu “Kariyer Günleri-1” Etkinliği Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen; Hakkari Üniversitesi Yüksekova Meslek Yüksekokulu “Kariyer Günleri-1” etkinliği kapsamında davet edilen ve Hakkari’nin önde gelen iş insanlarından olan Ölmez Madencilik şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖLMEZ, öğrencilere kendisinin ve şirketinin başarı hikayesini, bu günlere nasıl geldiğini, mesleki bilgi birikimini ve tecrübelerini aktardı. Söyleşi tarzında gerçekleştirilen etkinlikte İsmet ÖLMEZ; öğrencilerin hayata karşı bakış açılarını geliştirmek, yol göstermek ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak adına yararlı bilgiler paylaştı. Maddi durumu kötü olan öğrencilere burs ve yurt-kur’dan yüksekokul yerleşkesine servis imkanı sağlayacağını da belirten İsmet ÖLMEZ program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.
 
Programa Hakkari Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof.Dr. Erdoğan BADA, Ölmez Madencilik Şirket Yetkilileri, Üniversitemizin bazı akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı. Yüksekova MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Güven GÖK, Yüksekova Meslek Yüksekokulu olarak; 2018-2019 Eğitim öğretim yılı için birincisi düzenlenen “Kariyer Günleri” Etkinliği sayesinde Ülkemizin önemli İş İnsanları ve Meslek Sahipleri ile öğrencileri bir araya getirerek öğrencilerimizin öz güvenlerini arttırmayı, farklı sektörler hakkında fikir sahibi olmalarını, çalışma koşulları ve ilgi duydukları meslekler hakkında bilgi almalarını amaçladıklarınıifade ederek; “Kariyer Günleri” Etkinliklerini devam ettireceklerini belirtti.
 
Etkinlik, Ölmez Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmet ÖLMEZ’e programa sağladığı önemli katkıdan dolayı Teşekkür belgesinin takdimiyle son buldu.
Haber Galeri