22 Ekim 2018
Hakkari Üniversitesi Sosyal Tesis Binası Duvar, Sondaj, Süs Havuzu, Güneş Enerji Sistemi Ve Çatı Isıtma İşi

• Üniversitemiz hizmet binasında bulunan uzay çatıda en kötü kış koşullarında bile kar bırakmayacak bir çatı ısıtma sistemi geliştirilecektir.
  • 150m sondajla kaynak su elde edilip Hakkari Üniversitesi Sosyal Tesis Binasının su ihtiyacını karşılamakla yetmeyip çevre sulamasında bile kullanılabilecek su ihtiyacı geliştirilecek.
  • Hakkari Üniversitesi hizmet binasına ulaşımı elverişli kılmak ve oluşabilecek aksaklıklara izin vermeyecek şekilde  yol düzenleme ve yol istinat duvarları geliştirilecek.
  • Hakkari Üniversitesi Sosyal Tesis Binasının çevre  duvarları süslenecektir.
  • Hakkari Üniversitesi  güneş enerji panelleri oluşturularak binanın sıcak su ihtiyacı karşılanacaktır.
  • Hakkari Üniversitesi Sosyal Tesis Binasının önünde süs havuzu yapılacaktır..