Konferans Salonu Yapımı

22 Ekim 2018
Hakkari Üniversitesi Konferans Salonu Ahşap Akustik Kaplama ve Elektronik Sistemler ile Çeşitli Yapım İşleri
Hakkari Üniversitesi Konferans Salonu Ahşap Akustik Kaplama ve Elektronik Sistemler ile Çeşitli Yapım İşi Kapsamında:
  • Hakkari Üniversitesi bünyesinde bulunan Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından yapılan konferans salonu 1 başkan ve 4 delegeli konferans salonumuz 408.32 m² alanında 261 kapasiteli etrafı akustik kaplı tasarlanmış olup modern bir görünüm kazandırılarak işlevsel olarak kullanıcılara hizmetine sunulmuştur.
  • Üniversitemiz  bünyesinde yapılan toplantı seminer, konferans vb çalışmaların yanı sıra, Üniversitemiz dışından gelen toplantı, seminer, müzik dinletileri, çocuk tiyatro oyunları vb. etkinlik talepleri de kullanım koşullarının yerine getirilmesi şartıyla kullanıma açılacaktır.
  • Konferans salonumuz son model cihazlar ile ses, konferans, tercüman, ışık ve görüntü sistemi ile donatılmıştır.