Üniversitemizde Ortadoğu Barış Süreci Konulu Söyleşi Düzenlendi

30 Ocak 2023
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "Ortadoğu Barış Sürecinin Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Fatih Demircioğlu, moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Kaya Ülger, Ortadoğu'da Barışın Dünü, Bugünü, Geleceği İsrail'in Kuruluşu, Siyonizm, Arap - İsrail Savaşları, Filistin Meselesi, Filistin - İsrail Barış Süreci, ABD'nin İsrail'e Verdiği Destek, İsrail'de Aşırı Sağın Yükselişi gibi konularla ilgili bilgiler paylaştı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen söyleşiye Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.