Hakkari Kadın Girişimciler Derneği, Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcımız Moderatörlüğünde Hakkari´de Girişimci Kadın Olmak Konulu Seminer Düzenledi

12 Temmuz 2018
Hakkari Kadın Girişimciler Derneği, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda, 7 Mart 2018 tarihinde, Merkezimiz müdür yardımcısı Öğr. Gör. Pelin YOĞUN Moderatörlüğünde, "Hakkari´de Girişimci Kadın Olmak" konulu seminer düzenledi.
Hakkari Kadın Girişimciler Derneği, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda, 7 Mart 2018 tarihinde, merkezimiz müdür yardımcısı Öğr. Gör. Pelin YOĞUN Moderatörlüğünde, "Hakkari'de Girişimci Kadın Olmak" konulu seminer düzenledi. Açılış konuşmasını, Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak'ın eşi Dr. Funda Toprak gerçekleştirmiştir. Toprak, konuşmasında kadınların ekonomik bağımsızlığının önemine vurgu yapmıştır. Seminerde TOBB Hakkari Kadın Kurulu başkanı ve Kadın Girşimciler Derneği başkanı Sevda Keskin, "Hakkari'de Girişimci Kadın Olmak" konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Hakkari'de kadın girişimcilerin başarı öykülerini Nurgül Koyun ve Elif Ermağan dinleyiciler ile paylaştılar. "Yaşamın her alanında kadının rolü" başlıklı konuşması ile  KAGİDER yönetim kurulu başkanı Filiz Yaldız, dinleyiciler ile iş yaşımına dair bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaşmıştır. Seminerde, Hakkari'de, kadınların üretime katılımının nasıl olacağına dair tartışmalar ve çözüm önerileri üzerinde durulmuştur.
Haber Galeri