HÜSEM’den ÇASGEM’e Ziyaret

30 Aralık 2020
HÜSEM’den ÇASGEM’e Ziyaret

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Başkanlığı (ÇASGEM) ile Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında; mevcut işbirlikleri ile projeler ve yapılacak yeni işbirliği süreçleri hakkında görüşme gerçekleştirildi. Görüşme ÇASGEM Başkanı Kenan YAVUZ ile HÜSEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ali Can GÖZCÜ arasında gerçekleştirildi. Daha önce ÇASGEM ve HÜSEM arasında yapılan işbirliği protokolü sürecinin sürekliliği, yeni işbirliği süreçleri ele alındı. Ayrıca Hakkari Üniversitesi yürütücülüğünde ve ÇASGEM ortaklığında yürütülen “Gelecek Seçimlerine Destek” AB Projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşme esnasında ÇASGEM Başkanı Sayın Kenan Yavuz, Bakanlık olarak Hakkari Üniversitesi ile yapılacak tüm işbirliklerine hazır olduklarını ve desteklerini dile getirdi.