Support To Chose Future – Gelecek Seçimlerine Destek Adlı AB Projemiz Kabul Edildi

10 Kasım 2020
Support To Chose Future – Gelecek Seçimlerine Destek Adlı AB Projemiz Kabul Edildi
Tam adı “Development Of Co-Agency Coaching & Mentoring System To Support Vet Students In Their Decision Making Process For The Future” olan AB projemiz 239 proje içerisinden kabul edilen projelerden biri oldu.
Hakkari Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ali Can GÖZCÜ tarafından hazırlanan ve Social Innovation Developing Experiences for all Sides (SIDES) ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM)’in katkı sunduğu “Gelecek Seçimlerine Destek” projesi, AB 2020 Yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında değerlendirilmeye alınan 239 adet proje içerisinden kabul edilen 30 projeden bir tanesi oldu.
 
242,762 Euro hibe desteğine layık görülen projemiz, destelenen 30 proje içerisinde en fazla bütçe sağlanan 6. proje oldu. Yürütücülüğünü Hakkari Üniversitesi’nin yapacağı projede; Europa Training (UK) LTD (İngiltere), Drustvo Za Razvıjanje Prostovoljnega Dela Novo Mesto (Slovenya), Hollanda, Social Innovation Developing Experiences for all Sides (İtalya), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Uzman Koçlar Derneği de yer almaktadır.
 
30 ay sürecek olan ortak projede, üniversitemiz adına HÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ekrem Yaşar AKÇAY, projemizin yürütücüsü Öğr. Gör. Ali Can GÖZCÜ’nün yanı sıra 3 akademik personelimiz daha görev alacaktır.
Haber Galeri