GAP Gazeteciler Birliği Heyeti Üniversitemizi Ziyaret Etti

18 Haziran 2021
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş; Üniversitemizde yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında genel bilgiler verdi.

Daha sonra Üniversitemiz ev sahipliğinde Rektörlük Konferans salonunda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Valimiz İdris Akbıyık, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, AK Parti Hakkari il Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yusuf Ersalı, Kurum amirleri ile Üniversitemiz idari ve akademik personeli katıldı.

Toplantıda Vali İdris Akbıyık; Hakkari’nin kalkınması için yapılan projeler ve ileride yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Akbıyık’ın konuşmalarının ardından GAP Gazeteciler Birliği başkanı, başkan vekili, faklı illerde görev yapan gazeteciler sırayla söz alarak Hakkari’de bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Toplantının ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Başkan Vekili Hamit Özpolat ve beraberindeki heyet Üniversitemiz bünyesinde bulunan Tarihi Hakkari Meydan Medresesi'ni ziyaret ettiler.