"Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor" Programının 2.’si Yapıldı

12 Nisan 2021
Spor Pazarlama Uzmanı Handan Kaloğlulları’nın konuk edildiği ve online olarak gerçekleştirilen programa Hakkari Üniversitesi Beden Eğt. ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Şükrü Bingöl, Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy,  Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Güler, Arş. Gör. Savaş Aydın, Arş. Gör. İsa Aydemir, akademik personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Şükrü Bingöl’ün yaptığı ve Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy’un sunumunu yaptığı programda Beden Eğt. ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz spor pazarlamanın yanı sıra dijital spor ile ilgili merak ettikleri soruları yöneltti. Kaloğluları, hem soruları yanıtladı hem de hayatındaki başarıları ve iş hayatına dair tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Hakkari Üniversitesi Beden Eğt. ve Spor Öğretmenliği Bölümü hocalarının davetlerini geri çevirmeyip ilk defa bu kadar kalabalık çevrim içi bir programa katıldığını ifade eden Handan Kaloğlulları Program sonunda Üniversitemize konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş başta olmak üzere Beden Eğt. ve Spor Öğretmenliği Bölümü hocalarımıza ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Programın moderatörü Doç. Dr. Şükrü Bingöl, öğrencileriyle birikimlerini paylaşan Handan Kaloğluları'nı en kısa zamanda, Hakkari Üniversitesi’nde yüz yüze misafir etmeyi arzuladıklarını belirterek teşekkürlerini ifade etti.