Üniversitemizde “Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor” Programı Gerçekleştirildi

23 Mart 2021
Dünya Fair play ödülünü alan ilk Türk İsmet Karababa’nın konuk edildiği ve online olarak gerçekleştirilen programa Hakkari Üniversitesi Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Bingöl. Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy,  Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Güler, akademik personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Moderatörlüğünü Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Bingöl’ün üstlendiği ve Dr. Öğr. Üyesi Mürşit Aksoy’un yürüttüğü programda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencilerimiz fair play ödülünün yanı sıra "Bay Fair Play" kitabıyla da tanınan İsmet Karababa hayatının başarı sırlarını ve hayata dair tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Soru cevap şeklinde hoş bir söyleşi gerçekleştirildi.

Program sonunda Karababa Üniversitemize konuk olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş başta olmak üzere Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği hocalarımıza ve katılımcılara teşekkür etti.