Üniversitemiz ile Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokü İmzalandı

05 Temmuz 2024
Üniversitemiz ile Hakkari Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında “Emekliler Yılı Kapsamında Yapılacak Faaliyetler ” ile ilgili iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversitemiz Rektörlük Hizmet Binası’nda düzenlenen imza törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal Ulutaş ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rıfat Ertuş katıldı.

İş birliği protokolü ile emeklilerin sosyal refah düzeylerini geliştirmek ve  onların kendi  bilgi ve tecrübelerinden yararlanarak potansiyellerini kullanabilmeleri için uygun ortamların yaratılması hedeflenmektedir. Emeklilere hayat boyu öğrenme fırsatları sağlanarak yaşamlarını daha verimli ve aktif bir şekilde sürdürmeleri için çalışmaların yapılması planlanmaktadır.