Üniversitemizde “Kıbrıs'ta Sürdürülebilir Barış Mümkün Mü?” Konulu Söyleşi Düzenlendi

23 Mayıs 2024
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Kıbrıs'ta Sürdürülebilir Barış Mümkün Mü?” konulu çevrim içi söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşi, Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı, Doç. Dr. Halil Emre Deniş moderatörlüğünde gerçekleştirildi. American Universty- Washington DC’den Dr. Gül M. Gür, Kıbrıs'ta sürdürülebilir bir barışın  mümkün olup olmadığına dair birtakım bilgiler verdi.

Çevrim içi olarak gerçekleşen söyleşiye akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.