Üniversitemizde Düzenlenen Voleybol Turnuvası Sona Erdi

29 Aralık 2023
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Zeynelbey Yerleşkesi Spor Salonu’nda üniversitemiz çalışanları arasında gerçekleştirilen müsabakaların final karşılaşması, İdari ve Mali İşler ile Sümbülün Aslanları takımları arasında gerçekleşti. Personeller arası  final karşılaşmasında İdari ve Mali İşler takımı, Sümbülün Aslanları takımını 3-1 yenerek  turnuvanın şampiyonu oldu.

Öğrenciler arasında yapılan müsabakalar sonucunda  finale kalan BESYO takımı, İlköğretim Matematik takımını 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın sonunda başarılı olan takımlara üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy, Genel Sekreterimiz Senar Hatim ve Sağlık Kültür ve Daire Başkanı Feridun Alp tarafından takımlara kupa ve madalya verildi.