Üniversitemizde 21 Mart Dünya Şiir Günü Kapsamında Şiir Dinletisi Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemizde 21 Mart Dünya Şiir Günü Kapsamında Şiir Dinletisi Etkinliği Düzenlendi
21 Mart 2019
Üniversitemiz Edebiyat Topluluğu 21 Mart Dünya Şiir Günü dolayısıyla “Şiir Dinletisi” etkinliği düzenledi.

Üniversitemiz Edebiyat topluluğunun düzenlediği şiir dinletisine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ile eşi Melike PAKİŞ, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Güven GÖK’ün yanı sıra Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Etkinlik, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’in açılış konuşmasıyla başladı. Rektörümüz konuşmasında; 21 Mart Dünya Şiir Günü’nün önemine değinerek, bu etkinliği düzenleyen Edebiyat Topluluğu öğrencilerine teşekkür etti. Son olarak, bu gibi etkinliklerin sürdürülmesi temennisinde bulundu.

 

Şiir dinletisi; öğrencilerimizin ve akademik personelimizin şiir dinletileriyle devam etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi.

Haber Galeri