2025-2026 Bahar Yarıyılının Açılışını “Resim Bölümü Atölye Sergisi” ile Yaptık

2025-2026 Bahar Yarıyılının Açılışını “Resim Bölümü Atölye Sergisi” ile Yaptık
2025-2026 Bahar Yarıyılının Açılışını “Resim Bölümü Atölye Sergisi” ile Yaptık

Özet

2025-2026 Bahar Yarıyılının Açılışını “Resim Bölümü Atölye Sergisi” ile Yaptık

Detay

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin atölye derslerinde ürettikleri eserlerden oluşan sergimizin yürütücülüğünü fakültemiz akademisyenleri Doç. Dr. Derya ÖZDEMİR KİBİCİ, Doç. Dr. Firdevs SAĞLAM ve Dr. Öğr. Üyesi Ramazan BELGE üstlenmektedir.

 

Sergi yağlı boya, kara kalem, füzen, kuru pastel, sulu boya, rölyef gibi farklı tekniklerin kullanıldığı 35 eserden oluşmaktadır. Değerli öğrencilerimiz Armanç KURT, Büşra DUMAN, Deniz EMRE, Elif EROL, Ferhat DÜZEN, Gökhan DÜZEN, Gülsüm ARMUT, Hanne Fida SÖNMEZ, Musa ÖZEK, Nazar ÇAKIR, Seher TAŞ, Seyithan İNAN, Tuncay BOZKURT ve Zahide AMAÇ’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Sergimizin ilk gününde bize idari ve akademik personelimiz, öğrencilerimiz ve yönetim kadromuz eşlik etti.  Açılışı rektör Prof. Dr. Musa GENÇCELEP, Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hayati ÇAVUŞ ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Cemal ULUTAŞ gerçekleştirirken rektörümüz konuşmasında, atölye yürütücüsü akademisyenlerimize ve öğrencilerimize iyi dileklerini ileterek emekleri için teşekkür etti.

 

Öğrencilerimizin her geçen sanatsal üretimlerindeki gelişmeyi görmekten büyük gurur duyuyor, sizleri de bu eserleri yakından görmek üzere sergimize davet ediyoruz. Sergimiz, 23 Şubat saat 17.00’ye kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.