Resim - Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı

20 Ağustos 2024

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınav İlan Metni

Hakkari Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü 2024 – 2025 eğitim öğretim yılı için özel yetenek sınavı ile öğrenci alacaktır. Özel yetenek sınavına başvurular aşağıda yer alan linkten online yapılacak olup sınava yönelik önemli tarihler aşağıda yer almaktadır. Sınava başvuru yapmadan sınav kılavuzunu dikkatli şekilde incelemeniz gerekmektedir.

Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınav İlan Metni ve Ayrıntılı Bilgi İçin tıklayınız!

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Resim Bölümü Özel Yetenek Sınav İlan Metni

Hakkâri Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2024 – 2025 eğitim öğretim yılı için özel yetenek sınavı ile öğrenci alacaktır. Özel yetenek sınavına başvurular aşağıda yer alan linkten online yapılacak olup sınava yönelik önemli tarihler aşağıda yer almaktadır. Sınava başvuru yapmadan sınav kılavuzunu dikkatli şekilde incelemeniz gerekmektedir.

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınav İlan Metni ve ve Ayrıntılı Bilgi İçin tıklayınız!

Resim: Hakkari Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü (Atölye) Zeynel Bey Kampüsü Merkez / Hakkari / Müzik: Zeynel Bey Kampüsü Merkezi Derslikler Binası
Tarih: 02-11 Eylül 2024
Resim - Müzik Bölümü Özel Yetenek Sınavı