2024-2025 PFE Sertifika Programı Ön Kayıt Başvuru Sonuçları

Yayınlama Tarihi: 06 Eylül 2024 - 11.36
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2024 - 15.44

T.C.

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

ÖN KAYIT BAŞVURU SONUÇLARI

 

 

Hakkari Üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ön kayıt başvuruları tamamlanmıştır. Başvurulara ilişkin liste ekte yer alan Excel dokümanında yer almaktadır. İlgili dokümanın sekmelerinde görüleceği üzere, atamaya esas olan alanlara göre öğrenci not ortalaması baz alınarak bir sıralama yapılmıştır. Bu alanlara ilişkin kontenjanlar henüz netleşmediği için her alandan kaç kişinin kesin kayıt hakkı kazanacağı ilerleyen günlerde belli olacaktır. Bunun için lütfen duyuruları takip ediniz.

 

ÖNEMLİ NOTLAR

 

(1) Excel listesindeki bilgiler, not ortalamaları ve sıralamalara dair itirazlar 9 Eylül 2024 Pazartesi günü mesai sonuna kadar Pedagojik Formasyon Eğitimi Birimine (Zeynel Bey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Kat: 1) yapılacak ve itirazlar değerlendirilerek kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi ilan edilecektir.

 

(2) Üniversitemiz Önlisans ve Lisans ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2024-2025 Akademik Takvimi güncellenerek derslerin başlangıcı 7 Ekim 2024 tarihine ertelenmiştir. Bu nedenle Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için de Akademik Takvim güncellenerek derslerin başlangıcı 7 Ekim 2024 tarihine ertelenmiştir. Başvuru-Kayıt süreci de buna göre güncellenerek işlemler yürütülecektir. Mağduriyet yaşamamak için lütfen duyuruları takip ediniz.

 

(3) 2024-2025 Hakkari Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi ilanındaki usul ve esasların Kontenjanlar bölümü Madde 2 gerekçesiyle ön kayıt başvuru sayısı 6'nın altında kalan branşlar (Biyoloji, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fizik, Görsel Sanatlar, İmam Hatip Meslek Dersleri, İngilizce, Kimya, Matematik, Müzik, Tarih, Türk Dili) için Pedagojik Formasyon Eğitimi iptal edilmiş olup bu branşlarda kayıt alınmayacaktır.

 

(4) 2024-2025 Hakkari Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi ilanındaki usul ve esasların Kontenjanlar bölümü Madde 5 gerekçesiyle tayin ya da idari görev aldığı için mevzuata göre Uygulama Öğretmeni olamayacak öğretmenlere dair MEB taraflı güncellemeler nedeniyle ilgili branşlar (Muhasebe ve Finansman) için Pedagojik Formasyon Eğitimi iptal edilmiş olup bu branşlarda kayıt alınmayacaktır.


İlgili Dokümanlar
Dosya Adı İşlem
Pedagojik Formasyon Ön Kayıt Listesi (2024-2025) Önizle
İndir