Almanca Öğretmenliği Bölümü Hazırlık Sınavı Online (Çevrimiçi) Yapılacaktır

18 Eylül 2020
Hakkâri Üniversitesi Senatosunun 02.09.2020 tarihli 2020/16 sayılı kararına istinaden Almanca Öğretmenliği Bölümü Hazırlık sınavı 28.09.2020 tarihinde saat 10:00'da online olarak gerçekleştirilecektir.

B1 seviyesinde Almanca altyapısı olmayanların ve Hazırlık Sınıfını gönüllü okumak isteyenlerin bu sınava girme zorunlulukları yoktur.

Online sınava ancak Üniversitemiz tarafından sizler için oluşturulan e-posta hesapları ile katılım sağlayabilirsiniz. E-posta hesaplarınızı sınav tarihinden önce aktif etmeniz gerekmektedir. Bunun için gerekli adımlar;

1. http://mail.hakkari.edu.tr adresine giriniz.
2. Kullanıcı Adı: ogrencino@hakkari.edu.tr yazınız.
3. Şifre: TC No yazınız.
4. Açılacak formda doldurulması gereken bilgileri doğru ve eksiksiz girerek e-posta kayıt işlemini tamamlayınız.

E-posta kayıt işlemi tamamlandıktan sonra en geç 27.09.2020 tarihine kadar ogrenci@hakkari.edu.tr uzantılı e-posta adresinizden ahmetdonger@hakkari.edu.tr adresine "Hesabım aktif edilmiştir" şeklinde bir onay maili göndermeniz önemle rica olunur.

Sınav Katılım Linki: