Resim-İş Öğretmenliği ÖYS Ön Kayıt Listeleri

15 Ağustos 2019
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Resim-İş Öğretmenliği Programı Özel Yetenek Sınavı için ÖN KAYIT (Online) yaptıran aday öğrencilerimizden BAŞVURULARI ONAYLANANLAR aşağıdaki onaylı listesinde belirtilmiş olup 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü 08:00 ve 12:00 saatleri arasında ibraz ettikleri belgelerin asılları ve Online başvuru sonucu aldıkları sınav giriş belgesi ile Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi kayıt ofisine başvurarak Ön Kayıt Kesinleştirme İşlemini yaptırmaları gerekmektedir.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Resim-İş Öğretmenliği Programı Özel Yetenek Sınavı için ÖN KAYIT (Online) yaptıran aday öğrencilerimizden HATALI BİLGİ ve/veya EKSİK BELGE girişi yapan BAŞVURULARI ONAYLANMAYAN aday öğrenciler aşağıdaki onaysız öğrenci listesinde belirtilmiştir. HATALI BİLGİ ve/veya EKSİK BELGE girişi yapan aday öğrencilerimizin ÖN KAYIT (Online Başvuru) tamamlama işlemleri ve (Ön Kayıt Kesinleştirme) işlemleri için 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü 08:00 – 12:00 saatleri arasında ibraz etmeleri gereken belgelerin asılları ile Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi kayıt ofisine bizzat başvurmaları gerekmektedir. AKSİ TAKTİRDE BAŞVURULARI HATALI BİLGİ ve/veya EKSİK BELGE nedeniyle kabul edilmeyecek ve sınava alınmayacaklardır. Sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

Not: İsmi listede bulunan fakat ÖYS Kılavuzundaki başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. HATALI BİLGİ ve/veya EKSİK BELGELİ başvuru yapan aday listesi dışındaki kişilerin başvurusu kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Aşağıdaki listeden ilgili dokümanlara ulaşabilirsiniz...
Dosya Adı İşlem
Eksik Belgeli Başvuru Listesi