Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri Uygulama Gezisi Yaptı

13 Mart 2024
Üniversitemiz Çölemerik Meslek Yüksekokulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından DoubleTree by Hilton Yüksekova otel işletmesine uygulama gezisi gerçekleştirildi.

DoubleTree by Hilton Yüksekova Otel Müdürü Sercan Altun, öğrenciler ile kariyer sürecindeki deneyimlerini paylaştı. Ardından otel işletmesinin odaları, restoran bölümü, SPA merkezi gibi çeşitli alanları gezen öğrencilere ilgili departmanlara yönelik detaylı bilgiler aktardı.

Etkinliğe Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Sibel Canan, Öğr. Gör. Nurdan Akpınar Turgut ve Öğr. Gör. Abdulhalik Gör de öğrencilere eşlik etti.

Uygulama gezisi, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Berkant Kıykaç’ın  Altun’a teşekkür belgesi takdim etmesi ve gelecekte öğrencilerin otelde staj ve istihdam olanaklarına yönelik konuların istişare edilmesiyle son buldu.