05 Mart 2020
Doğrudan Temin Konusu Adı  : Yıllık Vinç, Damperli Kamyonet, Kış aylarında hizmet ve lojman binalarının çatılarında oluşan kar temizliği, altyapı çalışmaları kapsamında rögar temizliği, Üniversitemiz binalarında kullanılan halıların yıkanması hizmeti.
Doğrudan Temin Kayıt Numarası   : 20DT129259
Doğrudan Temin Konusu, Hizmetin Niteliği, Türü  : Yıllık Vinç, Damperli Kamyonet, Kış aylarında hizmet ve lojman binalarının çatılarında oluşan kar temizliği, altyapı çalışmaları kapsamında rögar temizliği, Üniversitemiz binalarında kullanılan halıların yıkanması hizmeti.

Doğrudan Temin Adresi  : Hakkari Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Merzan Mah. Küçük Sanayi Sitesi Arkası 433. Sok. No:51 Merkez/Hakkari 0 (438) 212 12 12

Doğrudan Temin Son Tarihi  : 12 Mart 2020
Doğrudan Temin Saati    : 14.00