Üniversitemizde Seminer ve İlahi Dinletisi Programı Düzenlendi

31.03.2022
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında ‘Seminer ve İlahi Dinletisi’ gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Esma Bnt Ahmet El- Hakkari Konferans Salonu’nda düzenlenen programa İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mesut Akdoğan,  Arş. Gör. Muhammet Cahit Yılmaz, akademik- idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilavetinin ardından Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy’un oturum başkanlığını yaptığı seminerde; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, “Ramazan ve Oruç” konu başlığında, Dr. Öğr. Üyesi Mesut Akdoğan “Ramazan: Manevi Huzur İklimi” konu başlığında,  Arş. Gör. Muhammet Cahit Yılmaz ise "Ramazan ve Musıkî" konu başlığında katılımcılara bilgi verdi.

Program İlahi dinletisinin ardından sona erdi.