Türk Tarih Kurumu Başkanı ve Beraberindeki Heyet Üniversitemizi Ziyaret Ettiler

17.10.2021
Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin, İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Büyükelçi Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç ve beraberlerindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’i makamında ziyaret ettiler.
Yunus Emre'nin vefatının 700. yıl dönümü anma etkinliği kapsamında Hakkari’ye gelen Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin, İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Büyükelçi Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç ve beraberlerindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’i makamında ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin, İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Büyükelçi Prof. Dr. Mahmud Erol Kılıç ve beraberlerindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz bünyesinde bulunan Meydan Medresesini ziyaret ederek, Akademik Personellerimizden medrese ile ilgili bilgi aldılar.