Üniversitemizde, Besyo ve Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavları Yapıldı

24.09.2021
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Resim-İş Öğretmenliği Programlarına öğrenci kabulü için özel yetenek sınavları yapıldı.
Adaylar Pandemi  kuralları çerçevesinde yarım saat arayla, beş kişilik gruplar halinde sınava alındı.

Üniversitemizin Zeynel Bey Yerleşkesi Spor Salonunda gerçekleştirilen ve 60 öğrencinin aday başvurusu yaptığı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programına, toplam 40 öğrenci alınacaktır.

Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen Resim-İş Öğretmenliği Programı özel yetenek sınavına ise 40 öğrenci alınacaktır.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Resim-İş Öğretmenliği Bölümü Programları Özel Yetenek Sınavlarında başarı sağlayarak kayıt yaptırmaya hak kazanan aday öğrencilerin listesi, Üniversitemizin web sitesinde yayınlanacaktır.

Aday öğrenciler, sonuç listelerine Üniversitemizin web adresi www.hakkari.edu.tr üzerinden ulaşabilirler.