Rektörümüzden Gazi Üniversitesi´ne Ziyaret

08 Haziran 2021
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, YÖK Anadolu Projesi kapsamında Üniversitemiz ile eşleşen Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı makamında ziyaret etti.
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ile YÖK Anadolu projesi kapsamında eşleştiğimiz Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu arasında iş birliği protokolü imzalandı. Gazi Üniversitesinde düzenlenen imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu arasında gerçekleşecek olan yabancı dil öğretimi alanında yapılacak iş birliğinin usul ve esasları belirlendi.

İmza töreni sonrası Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş adına dikilmiş 3 adet fidan sertifikasını takdim ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.