Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş Mazbatasını YÖK Başkanından Aldı

18 Şubat 2021
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen törende Rektörlük mazbatasını Yükseköğretim Kurulu Başkanı M. A. Yekta Saraç’tan aldı.
Rektörlük mazbatası, YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç tarafından takdim edilen Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: "Şahsımı bu onurlu göreve tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'a ve Yükseköğretim Kurulu Üyelerine şükranlarımı arz ediyor, desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum. Hakkari Üniversitesi Rektörü olarak ülkemiz ve ilimiz için çalışacak olmaktan kıvanç duymaktayım.” dedi.

YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’i tebrik ederek görevinde başarılar diledi.