Rektörümüz ve Gazi Üniversitesi Rektörü İlçelerimizi Ziyaret Etti

15 Şubat 2021
YÖK Anadolu Projesi kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve beraberindeki heyet ile ilimiz Şemdinli ve Yüksekova ilçelerini ziyaret etti.
İlk olarak Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı’yı makamında ziyaret eden Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve beraberindeki heyet daha sonra Nehri’de bulunan Seyyid Taha Hz. Kabrini ve Kayme Sarayını gezdiler. Ardından Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven’i makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

Şemdinli’den ayrılan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş ve beraberindeki heyet Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 3 .Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper ve  Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı ile bir araya geldiler. Hoş bir sohbetin ardından Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ve beraberindeki heyet ilimizden ayrıldılar