Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş Yeniden Atandı

09 Şubat 2021
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz yönetimi ve personelleri tarafından rektörlük binası girişinde karşılandı.
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri kapsamında Hakkari Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’e Hakkari Üniversitesi personelleri adına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdoğan Bada tarafından çiçek takdim edildi.

Karşılamada bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş:  "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleri ile yeniden atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu onurlu göreve tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'a ve Yükseköğretim Kurulu Üyelerine şükranlarımı arz ediyor, desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum.

Üniversitemize, şehrimize ve Ülkemize birlikte hizmet etmeye devam edeceğimden dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bu görev için yeniden uygun görülmem siz değerli mesai arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmaların bir neticesidir. Bu bakımdan sizlere de çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte 4 yıl boyunca yine aynı performansı göstererek yeni yükseköğretim vizyonu doğrultusunda faaliyete geçirdiğimiz birim ve projeleri geliştirmek ve Üniversitemizin saygın üniversiteler arasındaki yerini alması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da akademik ve idari personelimiz ile çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz.” dedi.