Rektörümüz İlimizde Görev Yapan Gazetecilerin Gününü Kutladı

07 Ocak 2021
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında İlimiz merkez ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı.
Üniversitemiz Meydan Medresesi Kültür Evinde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Genel Sekreterimiz Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Ersalı, Hakkari Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Görevlisi Duygu Selçuk ve basın mensupları katıldı.

Programda basın mensupları ile sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, büyük bir özveri ile çalışan ve ülkeye büyük katkılar sunan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak üniversitemiz ile ilgili yapılan çalışmalar ve 1. etabı  tamamlanan Zeynel Bey yerleşkesi ile ilgili bilgiler verdi.