Yerleşkemizden Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes

11 Kasım 2020
Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesinde bulunan 12 dönümlük hektar alana 11.11 Geleceğe Nefes Projesi kapsamında 11 bin fidan dikildi.
Hakkâri Üniversitesi Kampüs alanında düzenlenen fidan dikim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Vali Yardımcıları Aziz Gölbaşı, Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, , İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Hakkâri Orman İşletme Müdür Yardımcısı Raziye Uzun, kurum amirleri, öğrenciler, üniversitemiz idari ve akademik personelleri katıldı.

Üniversitemiz, Hakkâri Valiliği ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Bayramı kapsamında 11 bin fidan katılımcılar tarafından dikildi. Üniversitemiz tarafından verilen yemekten sonra program sona erdi.