Rektörümüz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Düzenlenen 2020-2021 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne Katıldı

16 Ekim 2020
2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.
Törene; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY, TBMM Başkanı Mustafa ŞENTOP, Bakanlar, YÖK üyeleri, ilgili Kurum Başkanları, Büyükelçiler, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ve bütün üniversite rektörleri ile YÖK 100/2000 Doktora Projesi kapsamında ülke için öncelikli alanlarda doktora eğitimi gören öğrenciler katıldı.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Orkestrası tarafından yapılan müzik dinletisi ile başlayan tören, Türk Yükseköğretim’ini anlatan bir video gösterimi ile devam etti. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın birer konuşma yaptığı tören, YÖK tarafından her yıl bireysel ve kurumsal olmak üzere iki kategoride verilen “YÖK 2020 Üstün Başarı Ödülleri” nin takdim edilmesiyle son buldu.