Yüksekova´da Yüksekova Meslek Yüksekokulu Açıldı

07 Ekim 2020
Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu´nun Hizmet Binası Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Üniversitemiz bünyesinde bulunan Yüksekova Meslek Yüksekokulu, yapılan törenin ardından adını taşıdığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hizmet vermeye başladı. Yüksekova Meslek Yüksekokulu’nun İpekyolu Caddesi'nde bulunan yeni hizmet binasının açılış törenine; Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. İdris AKBIYIK, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer ALPER, Yüksekova Kaymakamı Osman DOĞRAMACI, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet KAVUKÇU, İl Emniyet Müdürü Atanur AYDIN, İlçe Emniyet Müdürü Murat GÜNEŞ, sivil toplum kuruluşu üyeleri, kanaat önderleri, akademisyenler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ve Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. İdris AKBIYIK’ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Yüksekova Meslek Yüksekokulu’nun yeni hizmet binası gezildikten sonra Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman PINAR, Yüksekova Meslek Yüksekokulu’nun Yüksekova'ya taşınmasında emeği geçen Hakkari Valisi Sayın İdris AKBIYIK, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer PAKİŞ ve İlçe Kaymakamı Osman DOĞRAMACI’ya teşekkür mahiyetinde tablo takdiminde bulundu.