Rektörümüz Şehit Emniyet Mensuplarımız İçin Düzenlenen Mevlit Programına Katıldı

15 Ağustos 2020
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, şehit polis memurları için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Cengiz Üs Bölgesi'nde meydana gelen kaza sonucunda şehit olan Özel Harekat polisleri Adnan KISAR ve Osman GÜL  için Hacı Sait Camii bahçesinde verilen Mevlid-i Şerif programına Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet KAVUKCU, İl Emniyet Müdürü Atanur AYDIN, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hakkâri İl Müftülüğünde görevli imamlar tarafından  Mevlid-i Şerif programında şehitlerimiz için dualar okundu.

Programının ardından İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ikramda bulunuldu.