Rektör Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Yüksekova İlçesinde İncelemelerde Bulundu

13 Haziran 2020
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Yüksekova Meslek Yüksekokulu için incelemelerde bulundu.
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminin Yüksekova Meslek Yüksekokulu’nun Yüksekova’da başlamasına karar verildiğini belirten Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, “Yüksekova ilçesine taşıyacağımız Yüksekova Meslek Yüksekokulumuz için bugün bir okulda incelemelerde bulunduk. İnşallah önümüzdeki Eğitim- Öğretim yılında Yüksekova Meslek Yüksekokulumuz, Yüksekova ilçesinde başlayacak ve bundan sonra da burada devam edecektir. Önümüzdeki dönemlerde de hayvan hastanesi ile veterinerlik programını Yüksekova'da açmayı hedefliyoruz. Bunun yanında 2020-2021 ÖSYM sınavlarının Yüksekova ilçesinde de yapılması için çalışmalara başlayacağız. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ziyaretleri kapsamında Yüksekova Kaymakamı Osman DOĞRAMACI’yı makamında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, ardından ilçedeki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüşmelerde bulundu.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’e,  Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Yusuf ERSALI, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Metin ERTAŞ,Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Görevlisi Hikmet YAŞAR, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yılmaz DEMİR ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Salih GÜLAÇAR eşlik etti.