Rektörümüz “Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm” Toplantısına Katıldı

01 Mayıs 2020
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Yekta SARAÇ´ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı.
Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen “Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm” toplantısına YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, YÖK yetkilileri, proje kapsamına yeni eklenen üniversitelerin rektörleri ve bu üniversitelerde eğitici eğitimini alacak olan 32 akademisyen ile CISCO Türkiye Genel Müdürü ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Lideri katıldı.

Toplantıda, "Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında Cisco tarafından akademisyenlere verilecek eğitimler, pandemi süreci ve 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Döneminde proje kapsamındaki üniversitelerde öğrencilere yönelik "Siber Güvenlik" ve "Ağ Yönetimi" derslerinin açılması gibi konular ele alındı.