Hakkari Üniversitesi Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarına Katıldı

05 Mart 2020
Hakkari Üniversitesi Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi´nin koordinasyonunda düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarına (GÜBKAF´20) katıldı.
Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen organizasyonda Hakkari Üniversitesi öğrencileri, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan 11 paydaş üniversitenin öğrencileri ile buluşma imkanı buldu.

Çok sayıda firma ve kurumların stantlarının bulunduğu, bilgilendirme sunumları, eğitimler, atölye çalışmaları, mülakat ve simülasyonlar gibi etkinliklerin yer aldığı, öğrencilerin meslekler ve sektörler hakkında bilgiye eriştiği fuarda, Hakkari Üniversitesi öğrencilerine Kongre ve Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayhan GÜLER eşlik etti.

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’in katıldığı Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı toplantısına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Daire Başkanı Dr. Bedrettin ÖZMEN, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri GÜZELOĞLU, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ, Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilcisi Büyükelçi İbrahim Mete YAĞLI, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL, bölge üniversitesi Rektörleri, mülki ve idari amirler, STK temsilcileri, dekanlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.