İdlib Şehitleri Anısına Yürüyüş Düzenlendi

04 Mart 2020
Hakkari’de Sivil Toplum Kuruluşları “İdlip Şehitlerini Anma ve Bahar Kalkanı Harekatına Destek” yürüyüşü düzenledi.
Suriye’nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yapılan saldırı sonucu şehit olan Mehmetçiklerin anısına düzenlenen yürüyüşe Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Yusuf ERSALI,Hakkari Üniversitesi Fakülte Dekanları ve yardımcıları, Yüksekokul Müdürleri ve yardımcıları, daire başkanları, akademik ve idari personeller katıldı.

Hakkari Valisi İdris AKBIYIK başta olmak üzere il protokolü, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayıp Hakkari Valiliği önünde sona erdi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşten sonra Hakkari Valiliği önünde kahraman şehitlerimizin anısına konuşmalar yapıldı ve şehitler için dualar okundu.