THY´den Üniversite Öğrencilerine Part-Time Çalışma İmkanı

27 Şubat 2020
Türk Hava Yolları temsilcileri, Üniversite 3´üncü sınıf öğrencilerine yönelik başlatılan “Anadolu İstasyonları Part Time Öğrenci İstihdam Programı´nı" Hakkari Üniversitesinde tanıttı.
Kariyer buluşmaları kapsamında Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü konferans salonunda üniversite öğrencileriyle bir araya gelen THY İstihdam Uzmanları, Türk Hava Yolları’nda part-time çalışmanın başvuru süreci ve koşulları, çalışma saatleri ve imkânları ile eğitim programları, THY'nin kabin memurluğu ve pilotluk gibi havacılık sektörüyle alakalı diğer meslek gruplarıyla ilgili istihdam süreci hakkında bilgi verdiler.

Part-time istihdam programının 6 ay süreceğini dile getiren uzmanlar, programın sonunda başarılı olan ve havacılık sektöründe çalışmaya uygun olan öğrencilerin, THY'de istihdam edileceğini belirttiler.

Etkinliğin sonunda yapılan online çekilişte ismi çıkan öğrenciye THY’e ait yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi.