Hakkari Üniversitesi Rektörü Gazetecilerin Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak 2020
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İlimizde görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı.
Hakkari Üniversitesi kafeteryasında düzenlenen programa Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ,  Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri BODUR,Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Yusuf ERSALI, Hakkari Üniversitesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve basın mensupları katıldı.

Programda basın mensupları ile sohbet eden Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ: “Güçlü kalemleri ile memlekete ve ülkeye önemli katkılar sunan değerli basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü" kutlar; başarılarının devamını dilerim.” dedi.