Hakkari Üniversitesi Öğrencilerinden Anaokullara Dönem Sonu “Drama Eğitimi” Etkinliği Düzenlendi

07 Ocak 2020
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı tarafından ilimizde bulunan anaokullarına dönem sonu “Drama Eğitimi” etkinlikleri yapıldı.
Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gülçin KAYA koordinatörlüğünde Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü Konferans Salonunda yapılan Drama etkinliğine ilimizde bulunan Halime Hatun, Sümbül ve Mustafa Kemal Paşa anaokulları ile Cumhuriyet ilk/orta okulundaki minik öğrenciler ve Hakkari Üniversitesi personellerinin çocukları katıldı.

Duyarlılık ve kendini ifade etme gibi pek çok konularda gelişim sağlanması amaçlanan drama etkinliğinde çocuklara sevgi, saygı,  sağlıklı beslenme, hayvan sevgisi, çevre sevgisi ve acil durumlarda aranacak numaralar;  tiyatro gösterisi, şarkılar ve danslar eşliğinde anlatıldı.