Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Engelliler Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti

06 Aralık 2019
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Dünya Engelliler Haftası Münasebetiyle “Bedensel Engelliler Derneği Engelliler Koordinasyon Merkezini” ziyaret etti.
Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ,Dünya Engelliler Haftası münasebeti ile gerçekleştiridiği ziyarette, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut KESKİN ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

Engelliler Koordinasyon Merkezini dolaşan Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, ardından Başkan KESKİN’den yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan KESKİN, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek yapacakları çalışmalar ile ilgili destek vermelerini istedi.

Toplumun engelli bireylere ve onların ihtiyaçlarına yönelik bilinçli olmasının önemine değinen ve her zaman engelli bireylere destek verilmesi gerektiğini vurgulayan Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ'e ziyaret esnasında Hakkari Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Yusuf ERSALI ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Emin YILDIRIM eşlik etti.