Hakkari Üniversitesinde Kalite Yönetimi Sistemi Eğitimi Verildi

02 Aralık 2019
Hakkari Üniversitesinde Kalite Yönetimi Sistemi kapsamında, Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinde verimliliği arttırmak amacıyla “TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi” programı düzenlendi.
Hakkari Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörlüğü tarafından Çölemerik Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirilen ve 5 gün süren eğitime Hakkari ÜNiversitesi akademik- idari personelleri katıldı.

Türk Standartları Enstitüsü Kalite Yönetim Standartları Baş Tetkikçisi ve Eğitmeni Kadir Yaşar EFENDİOĞLU tarafından gerçekleştirilen eğitimde; “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi”, “Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi” ve “Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi” konularında akademik ve idari personellere bilgiler verildi.