Hakkari Üniversitesinde Öğretmenler Günü Programı Düzenlendi

28 Kasım 2019
24 Kasım “Öğretmenler Günü” kapsamında Hakkari Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından “Öğretmenler Günü Etkinliği” düzenlendi.
Hakkari Üniversitesi Rektörlük yemek salonunda düzenlenen programa; Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri ve akademik personeller katıldı.

Günün anlam ve önemine değinen Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ: “24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun. Böyle güzel bir gecede sizlerle olmak çok güzel. Günden güne büyüyen, gelişen Hakkari Üniversitesi'nin geleceği, başarılı akademik kadrosu ile çok açık ve aydınlıktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Rengi Hakkari Sanat Topluluğu tarafından söylenen şarkılar eşliğinde çekilen halayların ardından program sona erdi.